ΩΦΕΛΗ & TIPS
Είναι καλή πηγή:: βιταμίνη Α, βιταμίνης C, καλίου, φυλλικού οξέος
Έχει ίχνη από: ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμινών Β1,Β3,Β5,Ε και Κ.
Έχουν υψηλή περιεκτικότητα: αντιοξειδωτικών, λυκοπενίου και από το ένζυμο παπαΐνη.
Βοηθούν στην φροντίδα των:
- Μαλλιά
και επιδερμίδα (Βιταμίνη C, λυκοπένιο) - Προστασία της καρδιάς
(Βιταμίνη C, λυκοπένιο) - Καταπολεμά τις φλεγμονές (αντιφλεγμονώδη ένζυμα)
- Διαχείριση βάρους
(λίγες θερμίδες) - Βελτιώνει την πέψη και την εντερική λειτουργία (παπαΐνη)
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ 100γρ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ενεργεια / Energy
370 kcal
ΛΙΠΑΡΑ / FAT
0 gr,εκ των οποίων κορεσμένα/of which saturated:0 gr
Υδατάνθρακες / Carohydrate
93 gr εκ των οποίων σάκχαρα/of which sugars: 52 gr
Eδώδιμες ίνες / Fibre
1 gr
Πρωτεϊνες / Protein
0 gr
ΑΛΑΤΙ / SALT
0,6 gr







; Ο Χριστόφορος Κολόμβος την αποκαλούσε “ο καρπός των αγγέλων”. Αυτό το εξωτικό φρούτο είναι γλυκό και θυμίζει την γεύση του πεπονιού. Είναι πλούσια λυκοπένιο, αντιοξειδωτικά και στο
και στο γιαούρτι
σας. Και φυσικά να τα αναμείξετε με άλλα αποξηραμένα φρούτα.




